Programma

Nieuw! Next Level

Met de komst van Next Level, de vernieuwde exclusieve beurshal van Evenementenhal Gorinchem, kunnen we een sterk en uitgebreid kennisprogramma opzetten. De Nederlandse (afval)watersector is in een stroomversnelling gekomen en we kunnen niet achterblijven met het treffen van maatregelen. We kunnen pas echt het verschil maken als de krachten uit de afvalwatersector bij elkaar komen om gezamenlijk tot oplossingen te komen. Gedurende RioleringsVakdagen faciliteren we de ruimte voor partijen om te presenteren op actuele thema’s. Next Level wordt daarnaast ingericht voor ingenieurs- en adviesbureaus, kennisinstellingen, opleiders en specifieke leveranciers gericht op thema’s als klimaat, delta en energie.

Verbreding in thema's

Tijdens RioleringsVakdagen ligt de focus op rioolbeheer en voor het eerst op stedelijk watermanagement. Belangrijke onderwerpen die daarbij horen zijn onder andere klimaatadaptieve stad, deltatechnologie en energietransitie.  Next Level wordt volledig ingericht op advisering, netwerken, kennisdeling en innovaties. 

Door deze thematieken wordt de bovenverdieping extra aantrekkelijk voor beleidsmakers, projectontwikkelaars en adviseurs. 

 

Ontdek samen met de markt hoe uw krachtige nieuwe inzicht en kennis kunt inzetten om samen tot oplossingen te komen.

Nieuw!

De eerste etage van Evenementenhal wordt dit jaar voor het eerst volledig in gebruik genomen. Op deze vernieuwde en zeer moderne bovenverdieping staan tijdens RioleringsVakdagen en Aqua Nederland Vakbeurs 2020 kennis, innovaties, carrière en netwerken voor de waterprofessional centraal.

Programma

Bezoek deze pagina op een later moment voor het programma van 2020

Bezoek deze pagina op een later moment voor het programma van 2020

Govert Schilling – ’14 miljard jaar water’

Heeft u suggesties of ideeën voor het programma op RioleringsVakdagen 2020? Neem dan gerust contact met ons op. Wie weet komt uw onderwerp aan bod of staat u zelf op het podium!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van het nieuwe programma voor editie 2020.

Partner

Stichting IKN
Scroll naar top