Ik wil exposant worden

Waarom deelnemen

Op 17, 18 en 19 maart 2020 vindt dé verbindende vakbeurs voor de nationale rioleringsbranche plaats in Evenementenhal Gorinchem. In 2020 wordt RioleringsVakdagen wederom in combinatie met Aqua Nederland Vakbeurs georganiseerd. U kunt als exposant de nieuwste innovaties en producten op het gebied van het aanleggen, inspecteren, renoveren, repareren en reinigen van riolering en RWZI’s presenteren en demonstreren aan de afvalwaterprofessionals.

Drie redenen om deel te nemen

Nationaal Georiënteerd

Het is een belangrijk contactmoment waar u drie dagen lang kunt netwerken met professionals uit de nationale afvalwaterbranche.

Sterke partners

Door een nauwe samenwerking met sterke partners uit de markt, zoals Stichting IKN, biedt de beurs een breed scala aan kennis en innovaties.

Prijs - Kwaliteit

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding inclusief de unieke Full Service Formule. Hiermee geniet u o.a. van gratis catering op de beursvloer en drie keer een uitgebreide lunch.

95% van de exposanten beveelt vakgenoten aan deel te nemen aan de volgende editie

85% van de bezoekers heeft invloed op bedrijfsbeslissingen

77% van de bezoekers komt volgend jaar zeker weer

92% van de exposanten was zeer tevreden over de netwerkmogelijkheden

Alle service-onderdelen op een rijtje

Altijd hulp

De beursorganisatie staat altijd tot uw beschikking en helpt u graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.

Parkeren

Voldoende parkeergelegenheid voor u én uw relaties op onze parkeerplaats voor €5,00 per auto.

Complete stands

Maakt u gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijgt u als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.

Perfecte catering

Tijdens uw deelname kunt u samen met uw relaties gratis gebruikmaken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer.

Promotie service

Voorafgaand aan uw deelname biedt de organisatie van RioleringsVakdagen u verschillende middelen om uw beursdeelname te promoten zodat u de juiste doelgroep treft tijdens het event. ​

Gratis Uitnodigingsservice

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk)kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

Ruimere opzet van de beursvloer

Door de komst van een extra roltrap in het midden van Evenementenhal Gorinchem, wordt de bovenverdieping een integraal onderdeel van de beursvloer. Daarnaast spelen we in op de wensen van de bezoekers en exposanten door de plattegrond anders in te delen. Voor u betekent dit dat er meer prominente stands tot uw beschikking komen.

Aftermovie RioleringsVakdagen 2019

“RioleringsVakdagen geven een sluitende oplossing voor adequate kennisoverdracht en effectief netwerken.”

C. Mampaey - Mavalma Valves Made B.V.

“De beurs waar alles wat met waterbeheer te maken heeft bij elkaar zou moeten komen.”

A. Van Rijsbergen - VerAutomation Controls B.V.