Waarom deelnemen

Op 23, 24 & 25 maart 2021 vindt in Evenementenhal Gorinchem de nationale afvalwatervakbeurs plaats met focus op rioolbeheer en stedelijk watermanagement. In 2021 wordt RioleringsVakdagen wederom in combinatie met Aqua Nederland Vakbeurs georganiseerd. U kunt als exposant de nieuwste innovaties en producten op het gebied van het aanleggen, inspecteren, renoveren, repareren en reinigen van riolering en RWZI’s demonstreren aan de afvalwaterprofessionals. Nieuwe speerpunten in het programma zijn onder andere klimaat, delta en energietransitie.

 

Bekijk de video hiernaast om een goede impressie van RioleringsVakdagen en Aqua Nederland Vakbeurs te krijgen.

Drie redenen om deel te nemen

Nationaal Georiënteerd

Het is een belangrijk contactmoment waar u drie dagen lang kunt netwerken met professionals uit de nationale afvalwaterbranche.

Sterke Partners

Door een nauwe samenwerking met sterke partners uit de markt, zoals Stichting IKN, biedt de beurs een breed scala aan kennis en innovaties.

Prijs - Kwaliteit

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding inclusief de unieke Full Service Formule. Hiermee geniet u o.a. van gratis catering op de beursvloer en drie keer een uitgebreide lunch.

Feiten en cijfers op een rij

95% van de exposanten beveelt vakgenoten aan deel te nemen aan de volgende editie

85% van de bezoekers heeft invloed op bedrijfsbeslissingen

77% van de bezoekers komt volgend jaar zeker weer

92% van de exposanten was zeer tevreden over de netwerkmogelijkheden

Alle service-onderdelen op een rijtje

Altijd ondersteuning

Het beursteam staat altijd tot uw beschikking en helpt u graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.

Parkeren

Voldoende parkeergelegenheid voor u én uw relaties op onze parkeerplaats voor €6,00 per auto. Bij een vol parkeerterrein wordt het Lingebos extra ingezet.

Complete stands

Maakt u gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijgt u een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte stand: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.

Perfecte catering

Tijdens uw deelname kunt u samen met uw relaties gratis gebruikmaken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer. Aankomende editie worden de cateringpunten nóg uitgebreider.

Promotie service

Voorafgaand aan uw deelname biedt de organisatie van RioleringsVakdagen u verschillende middelen om uw beursdeelname te promoten zodat u de juiste doelgroep treft tijdens het event. ​

Gratis Uitnodigingsservice

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. U bespaart alle tijd en (opmaak- en drukwerk)kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart! In de postuitnodiging staat uw bedrijfsnaam vermeld. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

Beursvloer RioleringsVakdagen breidt uit

Met de komst van de vernieuwde moderne beurshal op de bovenverdieping in Evenementenhal Gorinchem, Next Level wordt de huidige beursvloer aanzienlijk uitgebreid. Tevens is de plattegrond anders ingedeeld dan vorig jaar. We hebben de wens van de bezoekers vertaald door een andere beursindeling en dus een andere beleving te creëren. Tegelijkertijd zorgt de nieuwe indeling ervoor dat er meer prominente stands tot uw beschikking komen. Daarnaast is er meer ruimte  ingericht voor u en uw relaties om te netwerken.

 

Graag adviseren wij u over de beste standlocatie die bij uw doelen past.

Wilt u graag de nieuwste innovaties en producten op het gebied van het aanleggen, inspecteren, renoveren, repareren en reinigen van riolering en RWZI’s demonstreren aan afvalwaterprofessionals? Dan is hal 1 voor u dé locatie om uw bedrijf te presenteren. Bent u een kennisinstelling, ingenieurs- en adviesbureau, opleider of een specifieke leverancier gericht op klimaat, delta of energie? Dan is Next Level bij uitstek dé locatie om bezoekers te adviseren. Bekijk hieronder de plattegrondindeling. Klik op de plattegrond om in te zoomen op de details.

Aftermovie RioleringsVakdagen 2019

“RioleringsVakdagen geven een sluitende oplossing voor adequate kennisoverdracht en effectief netwerken.”

C. Mampaey - Mavalma Valves Made B.V.

“De beurs waar alles wat met waterbeheer te maken heeft bij elkaar zou moeten komen.”

A. Van Rijsbergen - VerAutomation Controls B.V.
Scroll naar top