Hoe de beurs te promoten

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om uw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met u als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij u diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

Marketingmaterialen

In My Easyfairs vindt u diverse marketingmaterialen, in het mapje ‘Marketingmateriaal’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen’. De map bevat op dit moment het beurslogo in verschillende formaten en een banner. Gebruik het logo en de banner op de verschillende marketinguitingen die u gepland heeft staan in aanloop naar uw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kunt u uw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

De map met marketingmaterialen wordt later verder aangevuld met banners en andere uitingen die u kunt gebruiken op uw website, in uw e-mailhandtekening of in uw digitale nieuwsbrieven. In uw online uitingen kunt u verwijzen naar de website of de registratieportal.

Promotiepakket

Naast de digitale promotiemiddelen ontvangt u een aantal weken voor beurs een promotiepakket per post met daarin uitnodigingen waarmee u uw relaties nogmaals kunt attenderen op uw deelname of uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs.

Primeur: De AdRider

Nieuw dit jaar op de vakbeurs is de AdRider, een uniek en innovatief concept waarmee uw advertentie over de hele beursvloer zichtbaar is. Sterker nog de advertentie rijdt de doelgroep tegemoet. 

 

Dit jaar is ter introductie de speciale mogelijkheid om voor slechts €990,- 3 dagen lang, of €500,- per dag, zichtbaar te zijn op Aqua Nederland Vakbeurs & RioleringsVakdagen. In 3 dagen tijd bent u 960x zichtbaar in het hart van uw doelgroep!

 

Profiteer van deze aanbieding en geef uw deelname dat extra duwtje in de rug. Neem contact op met mij om uw advertentie vast te leggen. We hebben slechts 10 posities voor exposanten, dus twijfel niet te lang. 

Tip!

Vermeld dat bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via uw persoonlijke registratielink. Deze link vindt u in My Easyfairs (kopje ‘Uitnodiging’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen), wanneer de registratieportal voor bezoekers open staat! Houdt My Easyfairs dus goed in de gaten. U kunt de link naar de registratieportal ook direct plaatsen achter uw e-mailhandtekening of banners op uw website, zodat u het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

Unieke uitnodigingsservice

Daarnaast adviseren wij u om deel te nemen aan onze gratis uitnodigingsservice, waarmee we het uitnodigen van uw relaties volledig voor u uit handen nemen! Meer informatie over deze unieke service vindt u door op de onderstaande button te klikken.

Let op! Als exposant wordt u ook persoonlijk geïnformeerd over deelname aan de uitnodigingsservice. Houd uw mail in de gaten.

Scroll naar top