Waarom bezoeken?

RioleringsVakdagen is uitgegroeid tot hét netwerkmoment voor de nationale afvalwaterbranche. Als gemeente, waterschap, bedrijf uit de GWW of industriële sector mag u hier zeker niet ontbreken. Maar liefst 370 exposanten (combinatie Aqua Nederland Vakbeurs & RioleringsVakdagen) tonen u hun nieuwste innovaties en producten op het gebied van het aanleggen, inspecteren, renoveren, repareren en reinigen van riolering en RWZI’s, (afval)waterbehandeling, (afval)watermanagement en watertechnologie.

Drie redenen om te bezoeken

Netwerken met professionals

Het is een belangrijk contactmoment waar u drie dagen lang kunt netwerken met professionals uit de nationale afvalwaterbranche.

Samenwerkingspartners voor kennis en innovaties

Door een nauwe samenwerking met sterke partners uit de markt, zoals Stichting IKN, biedt de beurs u een breed scala aan kennis en innovaties.

Klik hier voor het programma.

Gastvrij Gorinchem

Door de unieke Full Service Formule geniet u gedurende uw gehele bezoek van gratis uitgebreide catering op de beursvloer.

Lees H2O online

Vanwege het verplaatsen van de vakbeurs biedt H2O iedereen de gelegenheid om de speciale beurseditie van H2O-magazine online te lezen. Deze waardevolle branche informatie willen we u niet onthouden.

Aftermovie RioleringsVakdagen 2019

“Een 'no nonsense' beurs met een aantrekkelijk aanbod exposanten.”

J. Keur - Rombouts Kunststof Techniek b.v.

“Gezellige beurs voor afvalwaterbehandeling en zuivering.”

M. Scholtz - Waternet
Scroll naar top