Next Level met Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen

GORINCHEM – Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen gaan Next Level. Next Level is de naam van de nieuwe extra beurshal van Evenementenhal Gorinchem. Met deze uitbreiding krijgt de vakbeurs de benodigde extra ruimte voor exposanten, meer mogelijkheden tot netwerken en een uitgebreid kennisprogramma. Op Next Level vinden ook kennisleveranciers hun plek, waaronder ingenieurs- en adviesbureaus, kennisinstellingen, opleiders en specifieke leveranciers gericht op klimaat. Verder treft de bezoeker er de Innovatiestraat. 

De waterbeurs als kennisplatform

“Het platform Aqua Nederland Vakbeurs groeit nog steeds. Wij bieden, naast de uitgebreide marktplaats voor watertechnologie, een hoogwaardig programma voor waterprofessionals. Dit doen we voor en samen met de sector. Wij geloven in praktische, doelgroepgerichte kennissessies en werken met diverse brancheverenigingen en kennisinstellingen voor kwaliteit en relevantie. Met deze ontwikkeling worden we dé watervakbeurs van Nederland”, zegt Esther Rodenburg namens beursorganisator Easyfairs Nederland.

Themagebieden 2020

“De thema’s voor komende editie zijn: Klimaatadaptief bouwen, Voorsprong door techniek, Circulaire waterketen en Veilig water. Deze thema’s worden dagelijks vertaald naar de specifieke doelgroepen en hun uitdagingen op Industriewater Dinsdag, Waterschap Woensdag, Drinkwater Donderdag en in het Stedelijk Watertheater.”, vervolgt Rodenburg. Bekijk hier het volledige programma.

Next Level

Om een ideale connectie te creëren tussen beide beurshallen, zijn er twee nieuwe roltrappen en een vaste trap geplaatst. De vernieuwde bovenverdieping bestaat in totaal uit 5.800 vierkante meter aan beursvloer en congresruimte. “We kijken er naar uit om tijdens Aqua Nederland 2020 Next Level te gaan. Door de fantastische invulling van deze nieuwe beurshal hopen wij veel exposanten en bezoekers positief te verrassen”, aldus Rodenburg.

Er zijn veel grote spelers uit de markt op Next Level te vinden, zoals KWR, Evides Industriewater, Royal HaskoningDHV, Sweco Nederland, Siemens, ENVAQUA, Water Alliance, NWP, Vandervalk + Degroot BV, M.J. Oomen Moerdijk en nog veel meer. Ook is hier de Innovatiestraat in samenwerking met Water Alliance opgezet. 

Beide beurzen zijn na voorinschrijving gratis te bezoeken op 17, 18 en 19 maart 2020 in Evenementenhal Gorinchem. 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top