Rioleringsvakdagen

Dé verbindende vakbeurs voor de rioleringsbranche

17, 18 & 19 maart 2020 - Evenementenhal Gorinchem
0 *

Exposanten

tonen producten/diensten op het gebied van het aanleggen, inspecteren, renoveren, repareren en reinigen van riolering en RWZI’s

* combinatie Aqua Nederland Vakbeurs & RioleringsVakdagen

0 *

Bezoekers

zijn werkzaam bij o.a. gemeenten, waterschappen, 

in de GWW, bouw en engineering

* combinatie Aqua Nederland Vakbeurs & RioleringsVakdagen

0 +

Sprekers

van de belangrijkste spelers uit de nationale afvalwaterbranche delen de laatste inzichten via workshops en kennissessies in de nieuwe beurshal Next Level

Op 17, 18 & 19 maart 2020 vindt de 11e editie plaats van RioleringsVakdagen in Evenementenhal Gorinchem. De vakbeurs met focus op rioolbeheer en stedelijk watermanagement. De beurs wordt wederom in combinatie met Aqua Nederland Vakbeurs georganiseerd. Door de komst van de vernieuwde moderne beurshal op de bovenverdieping, Next Level, breidt het afvalwaterplatform verder uit. Er is een extra roltrap centraal in de beurshal geplaatst , waardoor Next Level direct wordt verbonden met de marktplaats op de beursvloer beneden, welke nog steeds ieder jaar groeit. Bij Next Level ligt de focus op een kennis, innovatie, advies en netwerken op het gebied van allerlei actuele (afval)waterthema’s. Lees hier meer over Next Level.

Hiervoor komt u naar RioleringsVakdagen

Netwerken met professionals

Het is een belangrijk contactmoment in het jaar waar u drie dagen lang kunt netwerken met professionals uit de nationale (afval)waterbranche.

Samenwerkingspartners voor kennis en innovaties

Door een nauwe samenwerking met partners uit de markt, zoals Stichting IKN, biedt de beurs een breed scala aan kennis en innovaties.

Gastvrij Gorinchem

Met de unieke Full Service Formule ervaart u onze gastvrijheid op de beursvloer. Hiermee geniet u onder andere van gratis toegang en de gehele dag gratis catering.

Aftermovie RioleringsVakdagen 2019

Partner

Stichting IKN
Scroll naar top