Rioleringsvakdagen

Dé verbindende vakbeurs voor de rioleringsbranche

17, 18 & 19 maart 2020 - Evenementenhal Gorinchem
0 *

Exposanten

tonen producten/diensten op het gebied van het aanleggen, inspecteren, renoveren, repareren en reinigen van riolering en RWZI’s

* combinatie Aqua Nederland Vakbeurs & RioleringsVakdagen

0 *

Bezoekers

zijn werkzaam bij gemeenten, waterschappen, 

in de GWW, bouw, engineering en industrie

* combinatie Aqua Nederland Vakbeurs & RioleringsVakdagen

0 +

Sprekers

van de belangrijkste spelers uit de nationale afvalwaterbranche delen de laatste inzichten via workshops en kennissessies

Op 17, 18 & 19 maart 2020 vindt de 11e editie plaats van RioleringsVakdagen in Evenementenhal Gorinchem. De beurs wordt wederom in combinatie met Aqua Nederland Vakbeurs georganiseerd. Met de komst van een extra roltrap wordt in 2020 de bovenverdieping een integraal onderdeel van RioleringsVakdagen. Hier ligt de focus op kennis, innovaties en netwerken.

Hiervoor komt u naar RioleringsVakdagen

Netwerken met professionals

Het is een belangrijk contactmoment waar u drie dagen lang kunt netwerken met professionals uit de nationale afvalwaterbranche.

Samenwerkingspartners voor kennis en innovaties

Door een nauwe samenwerking met partners uit de markt, zoals Stichting IKN, biedt de beurs een breed scala aan kennis en innovaties.

Gastvrij Gorinchem

Met de unieke Full Service Formule ervaart u onze gastvrijheid op de beursvloer. Hiermee geniet u onder andere van gratis toegang en de gehele dag gratis catering.

Aftermovie RioleringsVakdagen 2019

Partner

Stichting IKN
Scroll naar top